Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/it-faggruppen.dk/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375
Category "Innovation Lab" /// it-faggruppen.dk

it-faggruppen.dk

 • Kalender

  april 2021
  M T O T F L S
  « apr    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Subscribe

 • Vi skriver om

 • Hvem skriver her

Teknologiske trends i dag og i morgen + Generalforsamling 2009

04/21/2009 (Generalforsamling, Innovation Lab)

Emnet for faggruppens arrangement d. 5. maj 2009 er fastlagt. Vi har inviteret Lab Agent Jonas Juhler Hansen fra Innovation Lab til at fortælle om hvilke teknologier og trends, der bliver en del af hverdagen i den nærmeste fremtid. Alt hvad du skal vide om teknologi lige nu – uden buzzwords og bullshit – næsten.
Arrangementet bliver afholdt kl. 17-18 hos BF og bagefter afholder vi som tidligere skrevet generalforsamling for faggruppen. Efter generalforsamlingen er I meget velkomne til at blive og netværke over noget god mad.

Tilmeldinger til kasserer@it-faggruppen.dk
HUSK at tilmelde jer af hensyn til spisningen bagefter

Generalforsamling 2009
Fristen for at stille forslag til behandling på generalforsamlingen udløb den 24. marts, og bestyrelsen har ikke modtaget nogle forslag fra medlemmerne, men bestyrelsen har et forslag til ændringer af vedtægterne. Derfor bliver dagsordenen på generalforsamling følgende:

1. Valg af dirigent og referent
2. Forelæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning
3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for forudgående kalenderår
4. Forelæggelse og godkendelse af budget for kommende kalenderår med forslag til kontingent
5. Indkomne forslag til generalforsamlingsbeslutning. Forslag til ændring af vedtægter.
6. Valg af bestyrelse
7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant
8. Valg af stemmeudvalg.

Vi vil gerne opfordre alle til at opstille til bestyrelsen. Hvis man ikke har mulighed for at komme d. 5. maj, men gerne vil opstille, så send en mail inden generalforsamlingen til kasserer@it-faggruppen.dk og meld dig.

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer:

Bestyrelsen foreslår at faggruppen fremover følger de andre faggrupper og kun holder generalforsamling hvert anden år. I den forbindelse forslås flg. ændringer af vedtægterne

§4 stk. 1
Nuværende tekst :
Ordinær generalforsamling afholdes én gang om året i marts, april eller maj måned. Der indkaldes til generalforsamling 3 måneder før afholdelse.

Foreslås ændret til:
Ordinær generalforsamling afholdes hvert andet år i marts, april eller maj måned. Der indkaldes til generalforsamling 3 måneder før afholdelse.

§5 stk. 1
Nuværende tekst:
IT-faggruppen ledes af en bestyrelse bestående af 5 medlemmer, der vælges for 2 år ad gangen på den ordinære generalforsamling. Hvert andet år vælges 2 hhv. 3 medlemmer. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 3 bestyrelsesmedlemmer er inddraget.

Foreslås ændret til:
IT-faggruppen ledes af en bestyrelse bestående af 5 medlemmer, der vælges for 2 år ad gangen på den ordinære generalforsamling. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 3 bestyrelsesmedlemmer er inddraget.

§5 stk 2
Nuværende tekst:
Der skal opstilles mindst 4 hhv. 5 kandidater til bestyrelsesvalget. Kandidater, der ikke opnår valg, er suppleanter i den rækkefølge stemmetallene angiver. I tilfælde af fratræden udenfor tur fra bestyrelsen indtræder suppleant for resten af perioden.

Foreslås ændret til:
Der bør opstilles mindst 6 kandidater til bestyrelsesvalget. Kandidater, der ikke opnår valg, er suppleanter i den rækkefølge stemmetallene angiver. I tilfælde af fratræden udenfor tur fra bestyrelsen indtræder suppleant for resten af perioden.

Bestyrelsen foreslår at slette §8 fra vedtægterne, da den er uaktuel.

Nuværende tekst:
§ 8
Der afholdes ingen generalforsamling i 2006. Bestyrelsen udarbejder et foreløbigt budget for 2007, som offentliggøres på hjemmesiden ultimo 2006 og godkendes på førstkommende generalforsamling.

No Comments »

Innovation Lab

02/22/2009 (Innovation Lab)

Tag et kig ind i fremtiden med IT-faggruppen

It-faggruppen er blevet medlem af Innovation Lab.

Om Innovation Lab
Innovation Lab er et videncenter for ny teknologi, som ved hjælp af et stort netværk formidler hvilke teknologier der er på vej, hvad de kan bruges til og hvem der er længst fremme med hvad.

Innovation Lab’s kunder tæller alt fra større internationale selskaber som SonyEricsson og Samsung til nationale selskaber som B&O og AP Møller Mærsk. Ud over at formidle nyheder om teknologi til kunder og medlemmer, afholder Innovation Lab ca. 250 foredrag om året – både ude i virksomheder og i eget hus, optræder ca. 1000 gange om året i dagspressen – er f.eks. kendt fra Go Morgen Danmark.

Medlemszonen
Som medlem af IT Faggruppen har du nu mulighed for at tilmelde dig Innovation Labs medlemszone. Som medlem af Innovation Lab kan du blandt andet:

 • Få en skræddersyet vidensupdate på det teknologiske område direkte i din inbox. Du krydser dine interesseområder af på en liste og hver gang der er et match med 5 nyheder bliver disse sendt direkte til dig.
 • Få adgang til LabTV-arkivet og se indlæg og præsentationer fra tidligere konferencer og arrangementer, præcis når du ønsker det.
 • Følge Innovation Labs konferencer live via LabTV.
 • Få adgang til hele Innovation Labs bagkatalog af perspektivrige artikler, nyheder og baggrundsmaterialer.

Herudover også

 • Indbydelse og fribilletter til en række eksklusive medlemsarrangementer. F.eks. eksklusive foredrag fra vores internationale netværk og åbent hus med Demolab-rundvisninger.
 • Det nye medlems e-magasin, RADAR, som giver dig updates fra alle de største internationale teknologikonferencer.
 • Magasinet Xpector om de nyeste teknologiske trends leveret med posten.
 • 15 % rabat på foredrag, Demolab og konferencer.

Læs mere på Innovation Labs hjemmeside.

Hvordan gør jeg?
Hvis du allerede er medlem af IT-faggruppen skal du blot sende en mail til innovationlab@it-faggruppen.dk, bede om at blive oprettet hos Innovation Lab’s medlemszone og oplyse om, hvilken e-mail adresse du ønsker at modtage vidensupdate på.

Hvis du ikke er medlem af IT-faggruppen, kan du for 156 kr om året blive medlem. Se hvordan du bliver medlem.

No Comments »

?>