Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/it-faggruppen.dk/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375
IT-faggruppens generalforsamling den 4/4-2019 – Referat /// it-faggruppen.dk

it-faggruppen.dk

 • Kalender

  april 2021
  M T O T F L S
  « apr    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Subscribe

 • Vi skriver om

 • Hvem skriver her

IT-faggruppens generalforsamling den 4/4-2019 – Referat

04/17/2019 (Andet)

11 tilmeldte til GF. Alle konstateredes stemmeberettigede.

 1. Dirigent:  Daniel er valgt.  Referent: Hans Erik er valgt.
 2. Stemmeudvalg:  Erik og Jeppe valgt.
 3. Aflæggelse af bestyrelsens beretning: Se denne.
 4. Årsregnskab: Årets resultat er et underskud på 6.512,03. Hermed fås en kassebeholdning pr. 31/12-2018 på 102.882,16 kr.
 5. Indkomne forslag: Ingen. Forslag til ændring af vedtægter: Se dette. Tilføjelse: Underforstået at den it-politiske debat indgår i formålet. Det foreslåede er vedtaget. Sendes forbi hovedbestyrelsen til godkendelse. Daniel sørger for dette.
 6. Forelæggelse af budget for det kommende år: Bemærk at vi har købt 10 billetter til Folkemødet incl. transport foruden der er forudsat større udgifter til arrangementer end foregående år. Der er derfor budgetteret med et større underskud end tidligere år. Dog med udsigt til en fortsat solid kassebeholdning på anslået 75.000,- kr. ved årets udgang. Hvis den nye bestyrelse ønsker at bruge flere penge på arrangementer end budgetmæssigt afsat er det med fuld forståelse fra generalforsamlingen. Budget godkendt.
 7. Ny bestyrelse: Loke Daugbjerg Andersen fra frederikshavn opstiller. Daniel Ackey genopstiller. Kim Jesper Josefsen genopstiller. Terji Jensen opstiller . Anni genopstiller. . Pernille opstiller som første suppleant. Nikolai Winther som suppleant. Jimmy Caspersen opstiller som suppleant. Bestyrelsen er valgt som forslået.
 8. Revisorer valgt: Kasper fra DTU  genopstiller, Erik Bachmann opstiller – begge valgt. Hans Erik opstiller som revisorsuppleant. Valgt.
 9. Evt.: Michael Anker tilbyder at deltage i  møde indkaldt af bestyrelsen  hvor ideer til arrangementer lægges på bordet til eksekvering.

Herefter gik forsamlingen over til ølsmagning med efterfølgende middag på restaurant Sale e Pepe.