Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/it-faggruppen.dk/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375
Generalforsamling 2019 – Forslag til vedtægtsændringer /// it-faggruppen.dk

it-faggruppen.dk

 • Kalender

  april 2021
  M T O T F L S
  « apr    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Subscribe

 • Vi skriver om

 • Hvem skriver her

Generalforsamling 2019 – Forslag til vedtægtsændringer

04/17/2019 (Andet)

Forslag til ændring af  Vedtægter for IT-faggruppen.

Indstillet af bestyrelsen til faggruppens generalforsamling 2019

1.    Ændring af navn: §1 Navn Faggruppens navn er IT-faggruppen. Foreslås ændret til: §1 Navn Faggruppens navn er: IT-faggruppen – Faggruppen for IT og dataetik

2.    Ændring af formål: § 2 Formål, Stk. 1 IT-faggruppens formål er: ? at styrke gensidig erfaringsudveksling gennem inspiration, støtte og udvikling ? at fremme og synliggøre IT-udviklingsmuligheder ? at profilere den biblioteksfaglige IT-medarbejder ? at styrke medlemmernes muligheder for uddannelse og kompetenceudvikling foreslås ændret til: § 2 Formål, Stk. 1 IT-faggruppens formål er: ? at styrke gensidig erfaringsudveksling gennem inspiration, støtte og videndeling indenfor itfaglige områder ? at understøtte den it-politiske debat ? at tilbyde medlemmerne et fagligt forum der støtter efteruddannelse og kompetenceudvikling

3.    Ændring af generalforsamling: § 4 Generalforsamling, Stk. 1 Ordinær generalforsamling afholdes hvert andet år i ulige årstal i marts eller april. Der indkaldes til generalforsamling 3 måneder før afholdelse. Foreslås ændret til: § 4 Generalforsamling, Stk. 1 Ordinær generalforsamling afholdes hvert tredje år (følgende BFs frekvens for generalforsamling) i marts eller april efter BFs generalforsamling. Der indkaldes til generalforsamling 3 måneder før afholdelse.

4. Opstilling til bestyrelse § 5 Bestyrelse, Stk. 2 Der skal opstilles mindst 6 kandidater til bestyrelsesvalget. Kandidater, der ikke opnår valg, er suppleanter i den rækkefølge stemmetallene angiver. I tilfælde af fratræden uden for tur fra bestyrelsen indtræder suppleant for resten af perioden. Foreslås ændret til: § 5 Bestyrelse, Stk. 2 Kandidater, der ikke opnår valg, er suppleanter i den rækkefølge stemmetallene angiver. I tilfælde af fratræden uden for tur fra bestyrelsen indtræder suppleant for resten af perioden.