Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/it-faggruppen.dk/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375
Teknologiske trends i dag og i morgen + Generalforsamling 2009 /// it-faggruppen.dk

it-faggruppen.dk

 • Kalender

  juli 2020
  M T O T F L S
  « apr    
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Subscribe

 • Vi skriver om

 • Hvem skriver her

Teknologiske trends i dag og i morgen + Generalforsamling 2009

04/21/2009 (Generalforsamling, Innovation Lab)

Emnet for faggruppens arrangement d. 5. maj 2009 er fastlagt. Vi har inviteret Lab Agent Jonas Juhler Hansen fra Innovation Lab til at fortælle om hvilke teknologier og trends, der bliver en del af hverdagen i den nærmeste fremtid. Alt hvad du skal vide om teknologi lige nu – uden buzzwords og bullshit – næsten.
Arrangementet bliver afholdt kl. 17-18 hos BF og bagefter afholder vi som tidligere skrevet generalforsamling for faggruppen. Efter generalforsamlingen er I meget velkomne til at blive og netværke over noget god mad.

Tilmeldinger til kasserer@it-faggruppen.dk
HUSK at tilmelde jer af hensyn til spisningen bagefter

Generalforsamling 2009
Fristen for at stille forslag til behandling på generalforsamlingen udløb den 24. marts, og bestyrelsen har ikke modtaget nogle forslag fra medlemmerne, men bestyrelsen har et forslag til ændringer af vedtægterne. Derfor bliver dagsordenen på generalforsamling følgende:

1. Valg af dirigent og referent
2. Forelæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning
3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for forudgående kalenderår
4. Forelæggelse og godkendelse af budget for kommende kalenderår med forslag til kontingent
5. Indkomne forslag til generalforsamlingsbeslutning. Forslag til ændring af vedtægter.
6. Valg af bestyrelse
7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant
8. Valg af stemmeudvalg.

Vi vil gerne opfordre alle til at opstille til bestyrelsen. Hvis man ikke har mulighed for at komme d. 5. maj, men gerne vil opstille, så send en mail inden generalforsamlingen til kasserer@it-faggruppen.dk og meld dig.

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer:

Bestyrelsen foreslår at faggruppen fremover følger de andre faggrupper og kun holder generalforsamling hvert anden år. I den forbindelse forslås flg. ændringer af vedtægterne

§4 stk. 1
Nuværende tekst :
Ordinær generalforsamling afholdes én gang om året i marts, april eller maj måned. Der indkaldes til generalforsamling 3 måneder før afholdelse.

Foreslås ændret til:
Ordinær generalforsamling afholdes hvert andet år i marts, april eller maj måned. Der indkaldes til generalforsamling 3 måneder før afholdelse.

§5 stk. 1
Nuværende tekst:
IT-faggruppen ledes af en bestyrelse bestående af 5 medlemmer, der vælges for 2 år ad gangen på den ordinære generalforsamling. Hvert andet år vælges 2 hhv. 3 medlemmer. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 3 bestyrelsesmedlemmer er inddraget.

Foreslås ændret til:
IT-faggruppen ledes af en bestyrelse bestående af 5 medlemmer, der vælges for 2 år ad gangen på den ordinære generalforsamling. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 3 bestyrelsesmedlemmer er inddraget.

§5 stk 2
Nuværende tekst:
Der skal opstilles mindst 4 hhv. 5 kandidater til bestyrelsesvalget. Kandidater, der ikke opnår valg, er suppleanter i den rækkefølge stemmetallene angiver. I tilfælde af fratræden udenfor tur fra bestyrelsen indtræder suppleant for resten af perioden.

Foreslås ændret til:
Der bør opstilles mindst 6 kandidater til bestyrelsesvalget. Kandidater, der ikke opnår valg, er suppleanter i den rækkefølge stemmetallene angiver. I tilfælde af fratræden udenfor tur fra bestyrelsen indtræder suppleant for resten af perioden.

Bestyrelsen foreslår at slette §8 fra vedtægterne, da den er uaktuel.

Nuværende tekst:
§ 8
Der afholdes ingen generalforsamling i 2006. Bestyrelsen udarbejder et foreløbigt budget for 2007, som offentliggøres på hjemmesiden ultimo 2006 og godkendes på førstkommende generalforsamling.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.