it-faggruppen.dk

 • Kalender

  december 2018
  M T O T F L S
  « nov    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Subscribe

 • Vi skriver om

 • Hvem skriver her

Gratis magasin publisher til bibliotekets publikationer – issuu.com

08/19/2009 (e-tidsskrifter)

Når diverse supermarkeder publicerer deres kataloger online foregår det oftest med en smart online reader, hvor man har fornemmelsen af at bladre i kataloget. Nu kan alle og enhver bruge denne teknik med issuu.com. Man opretter gratis en profil på siden og så kan man indlæse sine egne pdf filer og få dem vist i magasin formatet, hvor det er muligt at bladre.

Man kan desuden få embed koden til den pågældende publikation, så man kan benytte den på egne hjemmesider. Den eneste hage ved det, er at der er reklamer ude i siden af skærmen. Dette kan man dog undgå ved at betale for tjenesten.

Et magasin eksempel på hvad tjenesten kan bruges til kan ses her i fotomagasinet “PHOTOi! (klik på billedet for at bladre i magasinet i fuld skærm):

Tjenesten kan også bruges inden for bibliotekerne – det kunne f.eks. være til reklamemateriale for diverse tjenester, eller til userguides til systemer. Nedenfor ses et eksempel hvor tjenesten er benyttet til en userguide til et conference management system:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.