Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/it-faggruppen.dk/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375
Referat fra bestyrelsesmøde 4.juni 2012 /// it-faggruppen.dk

it-faggruppen.dk

 • Kalender

  juli 2020
  M T O T F L S
  « apr    
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Subscribe

 • Vi skriver om

 • Hvem skriver her

Referat fra bestyrelsesmøde 4.juni 2012

06/28/2012 (Andet)

Referat af Itfaggruppens bestyrelsesmøde 4.6 2012 på Cafe Tight tilstede: Pernille, Leif, Karen, Tine og Anni

1. Kommende arrangementer

A. Et medlemsmøde i slutningen af august med overskriften Hvad sker der med folkebibliotekernes IT ?  4 spørgsmål om et eventuelt kommende landsdækkende bibliotekssystem. Hvad sker der? Hvor er vi henne i processen? Hvem træffer beslutningerne? Hvordan kommer det til at påvirke vores fremtidige arbejde på bibliotekerne? Formålet med medlemsmødet er at forsøge at få processen frem i lyset, så vores medlemmer ved, hvad der sker. Vi forestiller os et møde i Odense fra 9.30 til 15, hvor vi om formiddagen beder nogle folk (Per Fredborg eller Per Kjær fra Aarhus, Jane Kolind fra KL, Steen Pedersen eller Niels Højer-Pedersen (projektchef) fra Kombit og/eller ???) (se bibudbud.dk og kombit.dk/bibliotek )  besvare vores 4 spørgsmål. Om eftermiddagen vil vi sætte fokus på Danskernes Digitale Bibliotek (Michael Anker) og prøve at finde ud af, hvad der sker på det område, og om de to ting hænger sammen. Anni arbejder videre med det.

B. Et arrangement om Business Intelligence, ledelsesinformation og datamodellering. Karen laver et oplæg med forslag til indledere sammen med Tine. Tidspunkt: efteråret

C. Hvem har magten på internettet?  Bog fra Djøfs forslag:       Om forsvundne og findbare offentlige hjemmesider        af Lasse Lundberg Andreasen og Thomas Høgenhaven      Om rettigheder og data, om service-providere der blokerer, om Googles og Facebooks udvikling? Et arrangement til foråret sammen med generalforsamling.

D.Mød en it-bibliotekar – et panel med folkmed forskellige arbejdsområder.. Kan være et arrangement for BF med flere faggrupper repræsenteret, men kan selvfølgelig også være vores eget arrangement.

E.Bestyrelsesseminar fredag eftermiddag-lørdag frokost. Tidspunkt: i begyndelsen af oktober. Indhold: et to-timers møde som vores medlemmer bliver inviteret til – hvad vi vi med itfaggruppen, hvorfor skal man være medlem af itfaggruppen? . Om aftenen: ideerne blomstrer, og lørdag formiddag konkretiserer og formulerer vi vores fremtid og medlemsaktiviteter

2.Mailchimp og medlemsinformation. Karen lavede en formular med logo, som vi kan bruge. Vi fortsætter med at bruge mailchimp, selv om der er enkelte medlemmer uden mailadresse, og 8 medlemmer har frabedt sig nyhedsmail. Vi sætter et lille stykke i Perspektiv med opfordring dels til indmeldelse, dels til abonnement på nyhedsbrevet. Også ikke-medlemmer kan abonnere.

Vi sender nyhedsbrev om vores planlagte arrengementer, og vi efterlyser suppleanter til bestyrelsen. Anni kigger på pollmuligheder i Mailchimp.

3.Dagsorden for fællesmøde 14.juni – ingen kunne deltage. Anni skriver til Bruno om det og lidt om vores bestyrelsesmøde.

4.Webinar-evaluering: teknikken fungerede fint. Vi skal være opmærksom på, at adressen i linket skifter hver dag, så folk skal have en frisk mail om morgenen. Vi spørger vores medlemmer om ideer til webinarer – en opfordring til at skrive på bloggen.

Ref. Anni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.