it-faggruppen.dk

 • Kalender

  december 2018
  M T O T F L S
  « nov    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Subscribe

 • Vi skriver om

 • Hvem skriver her

Heldags seminar om den gode brugeroplevelse og de nye brugergrænseflader i DDB CMS

08/13/2014 (Andet)

Hvordan skaber man den bedste brugeroplevelse når det gælder søgning og brugeroplevelser?
– Og hvordan er det lykkedes for det nye DDB-CMS?

Kom og vær med og hør nogle af de største kapaciteter på området!

IT-faggruppen holder en temadag i Kulturhuset i Vanløse den 1. oktober med oplæg af Tony Russell-Rose og Lars Bailleu, Sensus samt Thore Fogh Johansen, Usertribe om hhv. tilgængelighed og brugervenlighed.

Tony RR har mere end 20 års erfaring med usability og en Phd i Human-computer interaction og en master i kognitiv psykologi. Hans seneste bog ”Designing the search experience” har vakt stor opmærksomhed.  Det er lykkedes os at få Tony til at afholde et halvdagskursus for vores medlemmer med overskriften ”Designing search usability”.

Om eftermiddagen  går vi over til noget meget konkret:  3. del af ”Hvad sker der med folkebibliotekernes IT?”. Denne gang om folkebibliotekernes nye brugergrænseflader til DDB-CMS’et. Herunder medvirker Rolf Madsen fra DDB-sekretariatet og både Lars Bailleu, Sensus samt Thore Fogh Johansen, Usertribe giver deres mening om brugergrænsefladerne set ift. tilgængelighed og brugervenlighed.

Tilmeld dig allerede idag via BF’s arrangementskalender

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.